Footer 3

Home  /  No Categories

Kurse Intensive Online per periudhe 5 Javore (Hene, Marte, Merkure, Enjte, Premte, Shtune) – 2 Ore ne dite/Secili kurs

Informacione

1. CCNA
2. CCNA Security
3. CEHv10
Simulim me pajisje reale dhe zgjidhje te pyetjeve te ngjashme me provimin real te certifikates.
Mundesi rregjistrimi te kursit online, per ta rishikuar dhe ridegjuar kur te keni deshire.
Cdo pjesmarres, mund te zgjedh, 1 kurs / 2 kurse ose te treja kurset pakete.
Periudha e Kurseve: 18 Maj – 20 Qershor

Na Kontaktoni

+355692088722

Tirana, Shqiperi

itafaj@gmail.com

Copyrights 2020 © Cyber Security Albania   Designed & Developed by Alfred Marku ( alboz.al )